Az egész családot várja az Ágacska!

Közös hétvégi szórakozást ígér december 10-i gyermekelőadásunk

 

Hétvégi előadásra invitáljuk a szülőket és a gyerekeket!

 

2023. december 10-én, vasárnap 11 órakor várjuk Önöket egy tündéri zenés mesejátékra.

Csukás István nevét mindenki ismeri, hiszen szeretnivaló történetein generációk nőttek fel. Élettel teli meséi még a mai gyerekeknek is ugyanolyan érdekes és izgalmasak, mint azok számára voltak, akik ma már felnőttként, szülőként élvezik (újra) történeteit!

2022/2023. évadunkban az ő egyik történetét, az Ágacskát mutattuk be a gyerekeknek. Ez a történet is tele van szívvel és szeretettel, olyan mindenki számára fontos témákról mesél, mint a barátság és az önismeret.

Az előadást színházunk társulati tagja, Honti György rendezte.

Az Ágacska szereplői Sipos Ilka, Maróti Attila, Bakonyi Csilla, Figeczky Bence és Honti György.

 

ÁGACSKA

december 13. szerda 14.30

Az előadás weboldala →

VIDEÓAJÁNLÓ

 

Az előadásról:

Csukás István Ágacskája már több, mint 40 éve hódít a gyerekek és a gyermeki fantáziájukat megőrző felnőttek között. Generációk emlékeznek a tisztaszívű Dani kacsára, a bátor Berci békára és a kotnyeles Cili egérre, akik végig kísérik Ágacskát azon a nehéz, néha felemelő, néha megmosolyogtató úton, amit mindnyájan járunk, amikor önmagunkat keressük. Az út során az ellenségek kibékülnek, az idegenek összebarátkoznak, és mindenki rájön, hogy együtt könnyebb megküzdeni a nehézségekkel. Eközben felcsendülnek Darvas Ferenc kedves és ismerős dallamai és mire mindenki megtalálja, amiért elindult és Ágacska is rájön, hogy ki is ő valójában, ők is, mi is érezni fogjuk, hogy valami melengeti a szívünket, mert ahogy az előadásban is elhangzik:

„Érzek édes meleget,
szívemben a szeretet
azt dúdolja, azt dalolja,
hogy milyen jó veletek!”

 

A vidám, zenés előadásunkat szünet nélkül kb. 60 percben láthatja a 6-10 éves közönség a Jászai Mari Színházban. Gyertek el, hogy Veletek együtt is elénekelhessük a Barátság-dalt!