Évadzáró és díjátadó a Jászai Mari Színházban

 

Június 12-én megtartotta évadzáró társulati ülését a Jászai Mari Színház. A hagyományoknak megfelelően átadásra kerültek az évad művészi teljesítményeit elismerni szándékozó díjak is.

A társulat szavazatai alapján Bakonyi Csillának az évad legjobb női alakításáért, Dévai Balázsnak pedig az évad legjobb férfi alakításáért járó Jászai Gyűrű-díjat adták át.

A 2023/2024. évadban újra átadásra került a Jászaiért Díj, melyet Vincze Petra ügyelő vehetett át, aki kiváló csapatjátékosként, magas színvonalú szakmaisággal vesz részt a színház munkájában.

Tekintettel arra, h a színház 2024. június 30-ig előadásokat tart, a nézők szavazatai alapján odaítélt közönségdíjakat a 2024/2025. évad elején adják át.

 

Bakonyi Csilla az idei évadban három új bemutatóban volt látható: a Nem félünk a farkastól című tragikomédiában ő volt Martha, a Kételyben Aloysius nővért alakította és szerepelt a Kalucsni drámában pedig Márta szerepében láthatta a közönség.

Dévai Balázs szintén három új bemutatóban volt látható a 2023/2024. évadban: az évad első előadásában, a Farsangban az Őrmestert, a Hóhérokban Billt, a Kalucsniban pedig Gyurit játszotta.