Szabó Emília újra látható a Jászaiban!

Te édes, de jó vagy, légy más áprilisban és májusban is!

Hogyan is készülhetnénk jobban a nyárra, mint egy jó kis zenés előadással! Áprilisban és májusban újra várja idei évadunk musicalje!

A Te édes, de jó vagy, légy más című világsiker egyike a leghosszabb ideje játszott Off-Broadway daraboknak. A fantasztikus zenéjű musical szerzői négy színész folyamatos átváltozásával kalauzolnak végig minket a párkapcsolatok hol rögös, hol szerelemmel átitatott útján.

Az előadást színházunk társulati tagja, Mikola Gergő rendezésében láthatja a közönség, akinek egyben ez az első rendezése.

Az előadás szereplői Szabó Emília, Urbán-Szabó Fanni, Figeczky Bence és Mikola Gergő.

Szabó Emília – aki a Jászai régi nézőinek már ismerős lehet – a babát váró Szakács Hajnalka szerepét vette át. A színművésznő öt évig volt otthon a kislányaival, és most ezzel a szereppel tér vissza a színház világába!

A szerepátvételről és a visszatérésről így nyilatkozott:

„Amikor Crespo Rodrigo megkeresett a Te édes szerepátvételével, nagyot dobbant a szívem, mert akkor már dübörögtek bennem a visszatartott lovak, és amikor megnéztem a felvételt, bizony elszabadultak, és megértettem, hogy itt az idő, el kell vállalnom, visszatérhetek. A férjemmel és a szüleimmel együtt hoztuk meg a döntést, mert a gyerekek miatt ez hatalmas logisztika, de maximálisan mellettem álltak és támogattak.
Megkaptam az előadás felvételét, a szövegkönyvet és a kottát. Ilyenkor az ember nem tudja nézőként nézni azt, amibe majd ugrania kell. Rögtön láttam, hogy bitang nehéz előadás. Nagy felkészültséget igényel fizikailag és hangilag is. Nem beszélve a technikai lebonyolításáról, ugyanis a színfalak mögött folyik egy másik előadás, a gyorsöltözések kavalkádja. De a zenei műfajok sokasága és a rengeteg szerep nagyon felkorbácsolta bennem a kíváncsiságot és a vágyat.
Hatalmas segítségemre volt Szakács Hajni is, aki gömbölyödő pocakjával végigkísérte a próbákat, és az előadást megelőző napon, amikor először nyílt alkalmam teljes díszletben és jelmezben próbálni, kézen fogva vezetett a takarásban, hogy hol megyek be egy jelenetre, és hová megyek ki gyorsöltözni. Az első előadást is együtt csináltuk végig, és volt, hogy megmentett, mert rossz oldalra indultam el. Így neki köszönhetem, hogy nem lett nagyobb baki. Szóval ebben a négyszereplős előadásban lélekben mi mindig öten leszünk.”

 

Az előadás időpontjai:

április 26. 19.00
április 27. 15.00
május 6. 19.00
május 16. 19.00

 

Az előadás weboldala

Jegyvásárlás