Te édes, de jó vagy, légy más közönségtalálkozó

Újra közönségtalálkozó a Jászaiban!

Szeptember 23-i Te édes, de jó vagy, légy más előadásunk után közönségtalálkozót tartunk!

Hallgassa meg, hogyan készült a produkció, tegye fel kedvenc színészeinek a kérdéseit az előadás kapcsán, ismerje meg a Te édes, de jó vagy, légy más titkait!

Az előadás szereplői Szabó Emília, Urbán-Szabó Fanni, Figeczky Bence és Mikola Gergő, aki egyben a darab rendezője is, így rendezőként is faggathatják.

Az esemény moderátora Mihály Csaba.

A közönségtalálkozón a részvétel ingyenes.

 

Az előadásról:

És mondá az Úr: „Legyen világosság” és lőn világosság.
És mondá az Úr: „Legyen férfi és nő.”
És lőn férfi és nő.
És aznap este a férfi megkérdé a nőtől, hogy ráér-e…

… itt veszi kezdetét Joe DiPietro és Jimmy Roberts fergeteges darabja, ami nem véletlenül a második leghosszabb ideje futó Off-Broadway musical. A világ számos országában bemutatott színdarab apró jelenetekkel mutatja be – fergeteges, sokszor szívbemarkoló, keserédes humorral – egy párkapcsolat állomásait. Négy színész kalauzol végig minket ezen az utazáson, akik egyik karakterből a másikba bújva, érzékletesen mutatják be szerelmi életünk sikeres vagy sikertelen próbálkozásait.

A szerzők „jókedvű musical-revüként” kategorizálják darabjukat, ami mérnöki pontossággal mutatja be az élet fentjét és lentjét, lényegtelennek gondolt mindennapjainkból az egész életünket meghatározó pillanatokat, a szerelem és a szeretet nyelvén. A kitűnő zene és a sziporkázó humor garancia a minőségi szórakozásra úgy, hogy miközben ezt a görbe tükröt nézzük, sokszor magunkra ismerhetünk.

 

Jegyvásárlás